ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Οι πελάτες του HOMENOW.GR διατηρούν το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που έχουν επιλέξει και παραλάβει, μέσα σε διάστημα που δεν υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσής τους.

Η πολιτική επιστροφής των παραγγελθέντων και απεσταλμένων προϊόντων μπορεί να ισχύσει μόνο εφόσον:

  • Το προϊόν δεν έχει υποστεί ουδεμία εκούσια ή ακούσια ζημία από τον πελάτη (συμπεριλαμβανόμενων φθορών λόγω κακής μεταφοράς του, μη προσεκτικής απομάκρυνσης της συσκευασίας του, μη ενδεδειγμένης χρήσης κ.τ.λ.)
  • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής.
  • Το προς επιστροφή προϊόν συνοδεύεται από αντίγραφο τιμολογίου ή από την απόδειξη λιανικής αγοράς.
  • Δεν έχει παρέλθει διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη ή στο πρακτορείο μεταφορών.

Από την πολιτική επιστροφών εξαιρούνται τα μαξιλάρια ύπνου, τα προστατευτικά καλύμματα στρώματος ή μαξιλαριών και τα παπλώματα για λόγους υγιεινής. Όπως επίσης εξαιρούνται προϊόντα μη τυποποιημένα ειδικών διαστάσεων όπως κουρτίνες, στρώματα, μοκέτες για ευνόητους λόγους.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος καλύπτονται από την Επιχείρηση μονό σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος.

Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται από την εταιρία μας πριν την αποστολή τους σε εσάς. Η διαδικασία αυτή γίνεται ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν (ατέλειες σε ραφές, προϊόντα με λεκέδες ή με εμφανή σημάδια αλλοίωσης χρωμάτων, χτυπήματα  κλπ).

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ή ΈΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

Διαδικασία Επιστροφής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε, σε κάθε περίπτωση επιστροφής να επικοινωνήσετε πρώτα με το Τμήμα Παραγγελιών, στα τηλέφωνα 2713-005504 , 6984484743 ή στο email: info@homenow.gr ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση επιστροφής και το λόγο αυτής. Η αποστολή των επιστρεφόμενων ειδών πραγματοποιείται στην ακόλουθη διεύθυνση, με τη σήμανση “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”:

HOMENOW.GR – ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, Τέρμα Πελάγους, Τρίπολη, Τ.Κ. 22100, τηλ. 2713-005504.

Διαχείριση Αξίας Επιστρεφόμενων ειδών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του αντίτιμου της καθαρής αξίας των επιστρεφόμενων ειδών, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά και να μας υποδείξετε εγγράφως μέσω email στο info@homenow.gr έναν τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο είστε δικαιούχος, όπου και θα σας κατατεθεί το ποσό. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής ειδών, το αντίτιμο της αποστολής τους προς την HOMENOW.GR επιβαρύνει τον ίδιο τον πελάτη.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο προϊόν και είναι ελαττωματικό (σπασμένο, δεν λειτουργεί, σκισμένο κ.α.), πρέπει να μας καλέσετε αμέσως στο τηλ. 2713 005504 και να μας στείλετε φωτογραφίες στο email μαςinfo@homenow.gr με το ελάττωμα του προϊόντος.

Στη συνέχεια και κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας θα προχωρήσουμε σε άμεση αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.