ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σκοπός του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σας.

Οι τρόποι αποστολής της εταιρία μας είναι οι ακόλουθοι:

  • Courier (1-6 εργάσιμες ημέρες και αποστολή στο χώρο σας): Η αποστολή των εμπορευμάτων μικρού όγκου και βάρους πραγματοποιείται με εταιρία Courier (SPEEDEX) . Εφόσον η παραγγελία θα αποσταλεί με courier τότε η διανομή γίνεται έως την πόρτα σας. Aυτό ισχύει για όλες τις πρωτεύουσες των νομών και για περιοχές που καλύπτονται από το δίκτυο των courier. Για την εξέλιξη της παραγγελίας, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail ή μέσω sms.

    Το Κόστος Αποστολής για παραγγελιές άνω των 69 € είναι ΔΩΡΕΑΝ.          
    Το Κόστος Αποστολής για παραγγελίες κάτω των 69 € είναι 5 €. 

  • Πρακτορείο μεταφορών (2-7 εργάσιμες ημέρες και παράδοση των εμπορευμάτων μέχρι το πρακτορειο σας): Η αποστολή των χαλιών, στρωμάτων και των εμπορευμάτων μεγάλου όγκου και βάρους πραγματοποιείται με Πρακτορείο Μεταφορών.
    H πληρωμή τους πραγματοποιείται μονό μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης πριν την αποστολή της παραγγελίας.
    Για την εξέλιξη της παραγγελίας, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail ή μέσω sms.

 

* Στα προϊόντα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ στις τιμές περιλαμβάνεται η μεταφορά των προϊόντων στη μεταφορική εταιρία της επιλογής του πελάτη. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής καθώς οι αναγραφόμενες τιμές είναι τιμές χονδρικής και αφορούν πωλήσεις σε επαγγελματίες. Τα έξοδα αποστολής κατόπιν συνεννόησης επιβαρύνουν τον πελάτη.

Όταν υπάρχει συνδυασμός διαφορετικών κατηγοριών προϊόντων σε μία παραγγελία, ο χρόνος παράδοσης δύναται να είναι μεγαλύτερος του κανονικού, λόγω της ανάγκης συγκέντρωσης και κατόπιν αποστολής ανομοιογενών προϊόντων. Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει καθυστέρηση στην διευθέτηση της παραγγελίας σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους νέους χρόνους παράδοσης.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή και άμεση εξυπηρέτησή σας.